Zweefmolen huren

Nostalgische zweefmolen dichtbij
>
  • Nostalgische zweefmolen dichtbij
  • Nostalgische zweefmolen veraf
<

450,00

1 dag 

Incl. BTW

Let op: Deze attractie is altijd inclusief op/afbouw. U kunt deze attractie ook niet afhalen. Wij bezorgen de attractie.

 

waarom Vcompany

 check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 10 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

 

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

 

Omschrijving

Let op: Deze attractie is altijd inclusief op/afbouw. U kunt deze attractie ook niet afhalen. Wij bezorgen de attractie.

Zweefmolen huren

De show stelen met een echte zweefmolen? Dat kan met de zweefmolen van Vcompany! Huur de zweefmolen voor een open dag, buurtfeest of festival. De zweefmolen wordt bezorgd door heel Nederland en Belgie zowel met als zonder begeleiding. 

De zweefmolen is ook erg leuk voor op een braderie. Vaak is hier voor de kinderen veel minder te doen en toch willen ouders wel even een rondje lopen. Om de aandachtsspanne van de kinderen vast te houden en het bezoek van de ouders te verlengen kunt u een zweefmolen neerzetten. 

De zweefmolen zorgt voor een nostalgisch moment en is een echte eyecatcher.

 

Draaimolen huren

Is een zweefmolen niet genoeg, huur er dan een draaimolen bij! We hebben draaimolen dieren en draaimolen eend beschikbaar. Hiermee biedt u extra variatie aan de kinderen en natuurlijk ook extra veel plezier. Ook de draaimolens zijn te huur zonder begeleiding en met begeleiding. Ze worden samen geleverd met de andere attracties en we denken graag met u mee over een flexibele levering.

 

Zweefmolen huren bij Vcompany

Wilt u een zweefmolen huren bij Vcompany? We bezorgen hem bij u thuis! Vcompany verhuurt al meer dan 10 jaar attracties door heel Nederland en Belgie en we komen dus ook bij u thuis! Steden waar de zweefmolen erg geliefd is zijn; Utrecht, Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Tilburg, Zoetermeer, Almere, Breda, Nijmegen, Enschede, Apeldoorn.

 

Springkussen huren bij Vcompany

Vcompany is de springkussen specialist van Nederland. Met een gigantisch assortiment aan springkussens zijn we een van de leiders in springkussen verhuur. Met onze springkussens en stormbanen verrijken we uw evenement en zorgen we voor hilarische momenten. Heeft u vragen of behoefte aan advies? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. We helpen u graag bij het maken van een keuze en het beantwoorden van al uw vragen.Producteigenschappen

Stroom nodig
Ja
Aantal personen op/afbouw
2

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Zweefmolen
1x
- Kistje Zweefmolen
1x
- Trappetje