Springkussen met glijbaan uit ons leuke assortiment

Een springkussen met glijbaan huren is een geweldige manier om kinderen uren bezig te houden! De springkussens kunnen voor veel gelegenheden gebruikt worden, namelijk voor feestjes, evenementen of voor een leuke middag in de tuin. Met de verschillende thema’s zit er altijd wel wat bij. Kortom, een springkussen met glijbaan is een bron van eindeloos speelplezier!

 

Wat houdt een springkussen met glijbaan in

De aanwezigheid van een glijbaan verrijkt de speelervaring, waardoor de kinderen de gelegenheid hebben om te klimmen, te glijden en hun moed te tonen terwijl ze naar beneden glijden van de top. Op deze springkussens kunnen maximaal 8 kinderen tegelijk springen. Heb je een feestje met als thema dieren? Dan komt dit goed uit, in ons assortiment hebben we veel springkussens met glijbanen in dierenthema’s. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij onze koe.

 

Installeren

Het installeren van een springkussen met glijbaan kan iedereen aan. Door de blower aan het kussen te zetten zal deze binnen enkele minuten staan en kunnen de kinderen ervan genieten. De kussens zijn gemakkelijk op te bergen en te vervoeren, wat ze tot een slimme inverstering maakt. Mocht het niet lukken om dit zelf te doen, dat kunnen we begrijpen. Daardoor bieden wij de service aan voor het bezorgen en ophalen. 

 

Duurzaam springen bij Vcompany

De springkussens met glijbanen zijn zorgvuldig ontworpen, waarbij de veiligheid en plezier erg hoog staan. Deze springkussens zijn gemaakt van duurzame materialen en voorzien van stevige zijwanden. Door de stevige wanden hoef je je geen zorgen te maken over kinderen die uit het springkussen kunnen vallen.

Bij Vcompany willen we voor een onvergetelijke ervaring zorgen en een springkussen is daar een goed middel voor. Met een groot aanbod en veel expertise kunnen de kinderen eindeloos springen!