5 thema's voor een leuk kinderfeestje

donderdag 22 april 2021 door Jesse Uilenreef | Categorie: Onze attracties

Als u een springkussen huurt moet dat natuurlijk wel bij het thema van het feestje passen. Daarom hebben wij de afgelopen jaren ons arrangement breed uitgebouwd naar een mooie collectie aan diverse springkussens en stormbanen in alle meest populaire thema’s. We hebben de meest succesvolle thema’s voor een kinderfeestje op een rij gezet!

 

Thema Brandweer

Springkussen Brandweer middel voorkant

Met loeiende sirenes rennen de stoere brandweermannen/brandweervrouwen naar de brand om een heldhaftige bluspoging te doen. Er moet een slachtoffer worden gered uit het brandende gebouw. Wie heeft hier de meeste lef en trotseert de hoge vlammen? Blus het vuur met de tuinslang maar kijk wel uit dat de buren niet nat worden!

Met dit spannende thema met het multiplay brandweer als kazerne en brandweervoertuig worden de grootste avonturen bedacht door jonge en creatieve kids.

 

 

Thema Jungle

Met de jarige Indiana Jones voorop ga je met dit kinderfeestje op avontuur in het bos. Welke dieren kom je tegen en wie kan de mooiste hut bouwen? Verkleed en geschminkt als tijgers, apen en olifanten maken ze dierengeluiden in het bos. Na deze energieke dag kunnen ze de laatste energie kwijtraken op het springkussen jungle voordat ze weer worden opgehaald door de papa en mama tijger.

Springkussen Jungle klein met dak voorkant

 

Thema Piraat

ARRRRRRRR, vanaf het grote schip wordt er uitgekeken naar de schatten van de zee. Met de kaart die bij het schip gevonden is moet de groep piraten op zoek naar de schat. Om de schat te vinden moeten meerdere opdrachten worden gedaan en moet de grote octopus worden overwonnen. Welke piraat grijpt het roer en wie wordt er gekielhaald? Ga aan de haal met een echte schattocht en laat de creativiteit van de kinderen de vrije loop over wat ze allemaal op de ruwe zee tegen komen.

Glijbaan Piratenschip

 

Thema Waterpret

Dit thema is het leukste thema voor tijdens de warme zomerdagen. Bij dit thema mag de tuinslang open, kan er gegleden worden over een echte buikschuifbaan en kan de pret niet op met een echt slingerbad. Lekker nat worden en smeer je vooral goed in tegen de zon. 

Het thema is zeer geschikt om wedstrijdjes en watergevechten te houden en zorgt er vooral voor dat alle energie die er in zit gebruikt wordt.

Buikschuifbaan 18 meter met zwembad voorkant

 

Thema Western

Yeah, I'm gonna take my horse to the old town road… De klassieke cowboy liedjes mogen bij dit thema natuurlijk allemaal gedraaid worden. Er worden duels gespeeld om er achter te komen wie de grootste cowboy is van het dorp. Met spellen zoals ringwerpen, lasso werpen en misschien wel een rodeostier wordt uitgezocht wie er de echte cowboy is.

Rodeostier voorkant


Over de auteur

Meer blogs

Een reactie toevoegen