Slingerbad

Slingerbad rechter zijkant
>
  • Slingerbad rechter zijkant
  • Slingerbad zijkant
<

295,00

1 dag 

Incl. BTW

Trustpilot

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 10 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

 

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

 

 

Omschrijving

Het slinger bad huren 

Slootje springen is een echte traditioneel Nederlandse sport. Het Slingerbad is hier een variant op. Met behulp van een touw slingert u over ‘de sloot’ naar de overkant. Wie is in staat om de brede sloot te overbruggen? De deelnemer springt met behulp van een touw zover mogelijk om aan de overkant van het Slingerbad te belanden.

Slinger naar de overkant en trotseer het ‘zwembad’ en behaal de overkant met hopelijk een droog pak. Nat pak? Niet getreurd, de toeschouwers aanschouwen graag deze hilarische beelden. Beheerst u de juiste techniek? Grijp hoog in het touw en probeer met flinke zwaai de overkant te bereiken. Aan de overkant landt u op een zacht valkussen.

Naast het slingerbad beschikken wij nog over vele andere waterattracties

Slingerbad huren bij Vcompany

Het Slingerbad is voorzien van gebruiksvriendelijke gebruikersinstructies. Mocht u zelf niet over de bevoegdheid beschikken om het slingerbad op te zetten, of heeft u daar simpelweg geen zin in? Dan kunt u dit door onze ervaren collega's laten doen. U heeft de keuze uit volledige op- en afbouw en hulp bij op- en afbouw. Bovendien bieden wij ook de service om het slingerbad te begeleiden(op aanvraag). Een van onze medewerkers zal dan zorgen dat alles veilig en in goede banen verloopt. Op deze manier kunt u volledig onbezorgd genieten van het evenement. 

Bij deze attractie is het wel belangrijk dat u zelf voor de wateraanvoer zorgt om het zwembad te vullen. Het slingerbad wordt geleverd met een polsstok waarmee de deelnemers kunnen verspringen over de baan.

Mocht u nog vragen hebben met betrekking tot de huur van het slingerbad, dan kunt u ten alle tijden contact opnemen met onze medewerkers. Door meer dan 10 jaar ervaring binnen de verhuurbranche beschikken wij over de nodige expertise om uw feest tot een succes te maken. Wij zijn een erg meedenkend en flexibel bedrijf en zullen kijken naar alle beschikbare opties om uw evenemetn tot een spetterend feest te maken. 

Producteigenschappen

Blowers 1100 watt
3
Lengte
1800 cm
Breedte
700 cm
Hoogte
800 cm
Transport Lengte
120 cm
Transport Breedte
80 cm
Transport Hoogte
80 cm
Gewicht
300 Kg
Opzettijd
45 (excl. vullen van het bad) Minuten
Afbouwtijd
45 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
6
Aantal Pallets
3
Overdekt
Nee

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

2x
- Haspel 25m
3x
- Blower 1100 Watt
1x
- Slingerbad deel 2
1x
- Slingerbad deel 1
1x
- Slingerbad deel 3
12x
- haringen
1x
- Verlengsnoer 10 meter