088 - 3985000
v.a.
266

Het slinger bad huren op uw dorpsfeest of zeskamp activiteit.

Slootje springen is een echte traditioneel Nederlandse sport. Het Slingerbad is hier een variant op. Met behulp van een touw slingert u over ‘de sloot’ naar de overkant. Wie is in staat om de brede sloot te overbruggen? De deelnemer springt met behulp van een touw zover mogelijk om aan de overkant van het Slingerbad te belanden. Liever geen nat pak? Het zwembad kan uiteraard ook niet gevuld worden met water. Ter vervanging hiervan kunnen wij er een extra opvulkussen bij leveren.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€265,50
Dagprijs €295,00
2 dagen:€ 442.50
3 dagen:€ 516.25
4 dagen:€ 590.00
5 dagen:€ 663.75
6 dagen:€ 737.50
7 dagen:€ 811.25
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 30.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Slingerbad huren bij Vcompany

Slinger naar de overkant en trotseer het ‘zwembad’ en behaal de overkant met hopelijk een droog pak. Nat pak? Niet getreurd, de toeschouwers aanschouwen graag deze hilarische beelden. Beheerst u de juiste techniek? Grijp hoog in het touw en probeer met flinke zwaai de overkant te bereiken. Aan de overkant landt u op een zacht valkussen.

Het Slingerbad combineren met een andere water attractie? Huur dan bijvoorbeeld de Waterrodelbaan, de Tobbedansbaan of de Waterhindernisbaan.

Het Slingerbad kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur. Het Slingerbad is voorzien van gebruiksvriendelijke gebruikersinstructies.

Bij deze attractie is het wel belangrijk dat u voor de wateraanvoer zorgt om het zwembad te vullen. Het slingerbad wordt geleverd met een polsstok waarmee de deelnemers kunnen verspringen over de baan.

  • Hilarische activiteit
  • Echte publiekstrekker
  • Zeskampactiviteit
  • Water

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Attractieverhuur kunt u het slingerbad huren tegen de beste prijs en met de beste kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid, en hebben dan ook alle prijzen inclusief btw weergegeven. Onze spellen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox.

Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Ook hiervoor bent u bij Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Vcompany Attractieverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment. Mocht er een product of attractie ontbreken, vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Tevens bieden wij een ‘slecht weer’ garantie. Het Slingerbad is bij regen te gebruiken. Mocht u uw feest toch willen afzeggen vanwege de weersvoorspelling, dan heeft u als klant de mogelijkheid het Slingerbad een andere dag te huren.

Naast attracties kunt u bij Vcompany ook tenten en partyartikelen huren. Evenement? Heeft u al gedacht aan sport- en spelattributen? Bekijk de zeskamppakketten of kinderspellen. Kortom, bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om uw feest compleet te maken.

Het slingerbad goedkoop huren? Vraag een offerte aan.

Zelf afhalen?

Zelf afhalen? Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht), Rotterdam (Zuid Holland) en Raamsdonksveer (Brabant).

Het Slingerbad is alleen te vervoeren met een aanhanger. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij raden aan om de producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u al een aanhanger huren voor 25 euro per dag.