Springkussen huren Enschede

Springkussen huren Enschede

Een springkussen huren in Enschede? Dan zit u goed bij Vcompany attractieverhuur. Vcompany beschikt over een groot assortiment aan attracties waarvan veel springkussens. Onze springkussens worden al meer dan 10 jaar door heel Nederland verhuurt en daarmee is Enschede voor ons bekend terrein. 


Springkussen huren bij Vcompany

Vcompany verhuurt attracties en springkussens voor alle gelegenheden. We weten goed wat aansluit bij uw evenement of kinderfeestje en adviseren u daarom graag. Met een jong en enthousiast team vertellen we graag over ons product en zorgen we ervoor dat u een fantastische dag heeft.


Kleine springkussens

Voor de kleine partijtjes zoals kinderfeestjes hebben we kleine springkussens beschikbaar. Deze kleine springkussens zijn voor ongeveer 4 kinderen en passen in vrijwel elke achtertuin. Kijk bijvoorbeeld naar het springkussen kasteel klein. Voor de meiden is het springkussen prinses klein erg leuk!


Middel springkussens

Wanneer het feestje iets groter is of de kinderen zijn al wat ouder, kijk dan naar het formaat “middel” voor een passend springkussen. Het springkussen skihut middel is een mooi voorbeeld van een uniek springkussen in een winters thema van het formaat “middel”. Dit springkussen is ook erg geschikt voor bijvoorbeeld een kerstmarkt.


Grote springkussens

voor wie echt de show wilt stelen hebben we ook echt grote springkussens beschikbaar. Dit zijn springkussens waar makkelijk 8 kinderen op kunnen en dienen echt als het middelpunt van een evenement. Bekijk bijvoorbeeld onze grote trots, het springkussen kasteel groot.


Multiplay springkussens

Voor wie op zoek is naar extra activerende elementen op een springkussen dan kan je kijken naar een Multiplay springkussen. Dit is een springkussen met klim,- en glij elementen. Erg leuk en gegarandeerd extra lang vermaak.


Winter springkussens

Binnen het winterthema hebben we twee hele mooie springkussens beschikbaar. Namelijk onze skihut groot en skihut middel. Daarnaast hebben we ook nog een prachtige grote winterse stormbaan en winterse glijbaan beschikbaar. Hiermee beleef je de winter en door intensieve activiteit van het springen blijf je wel lekker warm.


Disco springkussens

Met de disco springkussens is het echt een groot feest. Voorzien van een muziekinstallatie en verlichting is binnen mum van tijd de achtertuin omgebouwd naar een echte disco. Springen, dansen en zingen. De disco springkussens zijn een gegarandeerd succes voor een groot feest met uw kinderen.


Unieke springkussens

Voor wie echt op wilt vallen hebben we een paar hele mooie unieke springkussens beschikbaar. Zo hebben we bijvoorbeeld een prachtig piratenschip waarop een heel team aan jonge piraten de zee kan veroveren. Voor de coureurs onder ons hebben we een grote race auto beschikbaar zodat we allemaal even achter het stuur kunnen kruipen en tegen Max Verstappen kunnen racen.Attractie huren bij Vcompany

Naast springkussens heeft Vcompany een mooi aanbod aan attracties en stormbanen. Samen met de springkussens beschikken we over een aanbod van meer dan 300 attracties en leveren we in heel Nederland succesvolle activiteiten.


Stormbanen

Onze stormbanen zijn geschikt voor alle leeftijden en erg leuk voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje of een studentenevenement. Met de stormbanen heb je een mooi competitie element waar twee bezoekers strijden om de snelste tijd. Aan het einde van de dag gaan de snelste tijden tegen elkaar en wordt er een mooie prijs uitgereikt aan de winnaar!


Rodeostieren

Wie blijft er het langste zitten? Is het de student met zijn grote mond, het zoontje van de bakker of je vader die even de coole papa uit wilt hangen. Een rodeostier biedt garantie voor prachtige momenten!


Attracties

Dan zijn er ook nog de losse attracties. Denk hierbij aan een klimwand, zweefmolen of een bungeetrampoline. Hiermee creëer je je eigen pretpark!Advies bij het huren van een springkussen in Enschede?

Onze specialisten helpen u graag bij het maken van een keuze. We hebben een groot assortiment en begrijpen als het voor u niet helemaal overzichtelijk is wel springkussen voor u geschikt is. Daarom denken we graag met u mee om het perfecte springkussen uit te zoeken. Neem hiervoor telefonisch contact op via het telefoonnummer op de site.


Springkussen huren
Stormbaan huren
Rodeostier huren
Attracties huren
Kinderattracties
Waterattracties