Bungeetrampoline 4 persoons

Bungee trampoline
>
  • Bungee trampoline
<

1.060,00

1 dag 

Incl. BTW

Let op: Deze attractie is altijd inclusief op/afbouw en 4 uur begeleiding van 2 begeleiders. U kunt deze attractie ook niet afhalen. Wij bezorgen de attractie.

 

 

Trustpilot

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 10 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

 

Omschrijving

Let op: Deze attractie is altijd inclusief op/afbouw en 4 uur begeleiding van 2 begeleiders. U kunt deze attractie ook niet afhalen. Wij bezorgen de attractie.

Bungeetrampoline 4 persoons huren 

Heb je je altijd al zo vrij als een vogel willen voelen? Spring dan tot grote hoogte met deze bungeetrampoline! Op deze bungeetrampoline kunnen vier kinderen tegelijk een sprong wagen. De deelnemers krijgen een veiligheidsgordel om, waarmee zij vastzitten aan de bungee-elastieken. Hierdoor kan er veilig en gecontroleerd tot grote hoogte worden gesprongen. De Bungee trampoline is één van de vele topattracties van Vcompany en wordt vaak ingezet op grote festivals en braderiën. Daarnaast is het ook een grote eyecathcher voor uw evenement. Het valt meteen op en trekt veel bekijks.   

Top attractie vierpersoons bungeetrampoline huren bij Vcompany

Vcompany attractieverhuur verzorgt bij een vierpersoons bungeetrampoline niet alleen het opzetten en afbreken, maar ook twee professionele instructeurs. Kortom: volledig verzorgd voor 4 uur, zodat u kunt genieten van uw evenement en wij de veiligheid van de attractie kunnen waarborgen. Wilt u langer gebruik maken van de Bungeetrampoline? Geen enkel probleem! U kunt het personeel per uur bijboeken. Bij vragen, neem gerust contact met ons op. Ons gespecialiseerde personeel helpt u graag met al uw brandende vragen!

Ook nog op zoek naar kleine attracties of springkussens? Kijk ook eens naar onze multiplay springkussens of stormbanen. U heeft dan een gegaradeerd succes te pakken met mooie eyecatchers en vertier voor jong en oud. 

Waarom Vcompany

  • Flexibel! Wilt u last minute een springkussen of attractie huren voor uw feestje? Vcompany denkt met u mee en schakelt snel!
  • Meer dan 10 jaar ervaring. Vcompany levert al meer dan 10 jaar springkussens en attracties in alle vormen en maten. Dus voor alle soorten feestjes maakt Vcompany een groot succes.
  • Uitgebreid assortiment. U kunt kiezen uit veel verschillende springkussens, stormbanen en attracties. De keuze is reuze!

 

 

 

Producteigenschappen

Lengte
1000 cm
Breedte
1000 cm
Hoogte
600 cm
Transport Lengte
250 cm
Transport Breedte
250 cm
Transport Hoogte
400 cm
Stroom nodig
Ja

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Bungeetrampoline
1x
- Kist Bungeetrampoline
4x
- Kussens Bungeetrampoline