088 - 3985000
v.a.
1060

Top attractie 4 persoons bungeetrampoline huren voor op uw open dag of festival

Heb je je altijd al zo vrij als een vogel willen voelen? Spring dan tot grote hoogte met deze bungeetrampoline! Op deze bungeetrampoline kunnen vier kinderen tegelijk een sprong wagen. De deelnemers krijgen een veiligheidsgordel om, waarmee zij vastzitten aan de bungee-elastieken. Hierdoor kan er veilig en gecontroleerd tot grote hoogte worden gesprongen.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs €1.060,00
2 dagen:€ 0.00
3 dagen:€ 0.00
4 dagen:€ 0.00
5 dagen:€ 0.00
6 dagen:€ 0.00
7 dagen:€ 0.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 0.00
* incl 4 uur begeleiding van 2 personen

Top attractie vierpersoons bungeetrampoline huren bij Vcompany

Vcompany attractieverhuur verzorgt bij een vierpersoons bungeetrampoline niet alleen het opzetten en afbreken, maar ook twee professionele instructeurs. Kortom: volledig verzorgd, zodat u kunt genieten van uw evenement en wij de veiligheid van de attractie kunnen waarborgen.

De bungeetrampoline combineren met een andere opvallende attractie? Huur dan bijvoorbeeld het Springkussen Raceauto XXL, de Skelterbaan, de Looping Bikes, de Waterhindernisbaan en/of de Rodeostier.

  • Vier personen tegelijk
  • 10 meter hoog
  • Echte publiekstrekker
  • Succes op ieder evenement

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Attractieverhuur kunt u een vierpersoons bungeetrampoline huren tegen de beste prijs en met de beste kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid, en hebben dan ook alle prijzen inclusief btw weergegeven. Onze spellen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Ook hiervoor bent u Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Vcompany Attractieverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment. Mocht er een product of attractie ontbreken, vraag dan naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Naast attracties kunt u bij Vcompany ook tenten en partyartikelen huren. Evenement? Heeft u al gedacht aan sport- en spelattributen? Bekijk de zeskamppakketten of kinderspellen. Kortom, bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om uw feest compleet te maken.

De 4 persoons bungeetrampoline goedkoop huren? Vraag uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Zelf afhalen? Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht), Rotterdam (Zuid Holland) en Raamsdonksveer (Brabant).

De vierpersoons bungeetrampoline wordt alleen compleet verzorgd geleverd. Kortom, huren op basis van zelf afhalen is bij deze attractie helaas niet mogelijk.

Wij vinden het belangrijk om de veiligheid van deze attractie te waarborgen. Vandaar dat onze professionele instructeurs zorg dragen dat alles goed verloopt. Zij zullen de vierpersoons bungeetrampoline opzetten, begeleiden en weer afbreken.