Bungeetrampoline 4 persoons

Top attractie 4 Persoons Bungeetrampoline
>
  • Top attractie 4 Persoons Bungeetrampoline
<

1.060,00

1 dag 

Incl. BTW

Let op: Deze attractie is altijd inclusief op/afbouw en 4 uur begeleiding van 2 begeleiders. U kunt deze attractie ook niet afhalen. Wij bezorgen de attractie.

 

waarom Vcompany

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 10 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

Omschrijving

Let op: Deze attractie is altijd inclusief op/afbouw en 4 uur begeleiding van 2 begeleiders. U kunt deze attractie ook niet afhalen. Wij bezorgen de attractie.

Bungeetrampoline 4 persoons huren 

Heb je je altijd al zo vrij als een vogel willen voelen? Spring dan tot grote hoogte met deze bungeetrampoline! Op deze bungeetrampoline kunnen vier kinderen tegelijk een sprong wagen. De deelnemers krijgen een veiligheidsgordel om, waarmee zij vastzitten aan de bungee-elastieken. Hierdoor kan er veilig en gecontroleerd tot grote hoogte worden gesprongen. De Bungeetrampoline is één van de vele topattracties van Vcompany en wordt vaak ingezet op grote festivals en braderiën.   

Top attractie vierpersoons bungeetrampoline huren bij Vcompany

Vcompany attractieverhuur verzorgt bij een vierpersoons bungeetrampoline niet alleen het opzetten en afbreken, maar ook twee professionele instructeurs. Kortom: volledig verzorgd voor 4 uur, zodat u kunt genieten van uw evenement en wij de veiligheid van de attractie kunnen waarborgen. Wilt u langer gebruik maken van de Bungeetrampoline dan is dit natuurlijk geen enkel probleem. U kunt het personeel per uur bijboeken. 

Huur de Bungeetrampoline samen met de Gyrospace of één van onze klimwanden. U heeft dan een gegaradeerd succes te pakken!

 

Producteigenschappen

Lengte
1000 cm
Breedte
1000 cm
Hoogte
600 cm
Transport Lengte
250 cm
Transport Breedte
250 cm
Transport Hoogte
400 cm
Stroom nodig
Ja

Producten in pakket

1x
- Bungeetrampoline
1x
- Kist Bungeetrampoline
4x
- Kussens Bungeetrampoline