088 - 3985000
v.a.
207

De Touwtrekbaan huren op uw zeskamp of evenement

De Touwtrekbaan is eenvoudig te huren. Welk team is beste en mag zich winnaar noemen? De stormbaan touwtrek heeft veiligheidsranden, waardoor deze ook geschikt is voor kinderen.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€207,00
Dagprijs €230,00
2 dagen:€ 345.00
3 dagen:€ 402.50
4 dagen:€ 460.00
5 dagen:€ 517.50
6 dagen:€ 575.00
7 dagen:€ 632.50
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 25
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Touwtrek stormbaan huren bij Vcompany

Doordat de stormbanen onderling eenvoudig te koppelen zijn, kunt u eindeloos variëren. Hierdoor krijgt u de mogelijkheid om uw eigen unieke zeskamphindernisbaan te creëren.

Het zwembad combineren met een andere waterattractie? Huur dan bijvoorbeeld de Waterrodelbaan, de Tobbedansbaan of de Waterhindernisbaan.

De stormbaan touwtrek kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen inclusief op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany attractieverhuur. De touwtrekbaan is voorzien van gebruiksvriendelijke op- en afbouwinstructies.

Wanneer de blower aan de touwtrekbaan is bevestigd, blaast de stormbaan zich eenvoudig en snel op. Wanneer de stormbaan eenmaal is opgeblazen, biedt deze klim- en klauterplezier voor 2 personen per parcours.

Kenmerken:

L x Bx H 14 x 4 x 3.5
Transport L x B x H 3.6 x 1.6 x 1.7
Stroom: Nodig
Gewicht: 150KG
Vervoer met bestelbus: Ja
Vervoer met aanhanger: Ja
Aantal blowers: 3
Opzet/afbouw tijd: 60 min.
Aantal personen op afbouwen: 2
  • Teambuilding
  • Familiespel
  • Snelle levering
  • Goede kwaliteit/prijsverhouding

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany kunt u een stormbaan huren tegen de beste prijs en met de beste kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid, en hebben dan ook alle prijzen inclusief btw weergegeven. Al onze spellen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Bij het huren van meerdere artikelen kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden. Ook voor het organiseren van een evenement bent u bij Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Vcompany Attractieverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment. Mocht er een product of attractie ontbreken, vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

De Touwtrekbaan is bij regen te gebruiken. Toch bieden wij een ”slecht weer” garantie. Is er slecht weer op komst, dan heeft u de mogelijkheid om kosteloos uw order te verplaatsen, en uw producten en attracties een andere dag te huren.

Naast attracties kunt u bij Vcompany ook tenten en party artikelen huren. Evenement? Heeft u al gedacht aan sport- en spelattributen? Bekijk de zeskamppakketten of kinderspellen. Kortom, bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om uw feest compleet te maken.

De Touwtrekbaan goedkoop huren? Vraag een offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht), Rotterdam (Zuid Holland) en Raamsdonksveer (Brabant).

De Tobbedansbaan is alleen te vervoeren met een aanhanger. De afmetingen voor het vervoer en het gewicht staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij raden aan om de producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u al een aanhanger huren voor 25 euro per dag.