Stormbaan Hindernisbaan 13 meter

Stormbaan Hindernisbaan 13 meter zijkant volledig
>
  • Stormbaan Hindernisbaan 13 meter zijkant volledig
  • Stormbaan Hindernisbaan 13 meter voorkant
  • Stormbaan Hindernisbaan 13 meter linkerkant
<

250,00

1 dag 

Incl. BTW

Trustpilot

 

check icon Flexibele levering

check icon Meer dan 10 jaar ervaring

check icon Uitgebreid assortiment

check icon Alle attracties gecertificeerd

check icon Goede service

check icon Vakkundig personeel

 

Let op uw ondergrond

U dient deze stormbaan op een zachte(gras) ondergrond te plaatsen. Dus niet op hout, stenen of beton. Twijfelt u of uw ondergrond geschikt is? Neem dan contact op met onze medewerkers om de beste optie te overleggen.

  

Alle speeltoestellen zijn gecertificeerd

Alle speeltoestellen zijn voorzien van een geldig certificaat. Deze krijgt u meegestuurd bij uw order. 

Meer informatie

 

 

 

 

 

Omschrijving

Stormbaan Hindernisbaan 13 meter huren 

De stormbaan Hindernisbaan 13 meter is met zijn afmeting één van onze middelgrote stormbanen. Met zijn opvallende vrolijke en verschillende kleuren is dit een super leuke stormbaan voor iedereen. Omdat er geen helling in deze stormbaan is verwerkt kunnen ook de kleinere kinderen hier gebruik van maken. 

Wanneer huur je een stormbaan bij Vcompany? Een stormbaan huurt u wanneer u een groter feest geeft waar ook meerdere mensen komen met verschillende leeftijden. Wanneer u een springkussen huurt bent u al wat sneller gebonden aan een kleiner aantal kinderen en een kleinere leeftijdsgroep. Wij hebben stormbanen met voor ieder wat wils. We hebben stormbaan met en zonder hellingen waardoor iedereen een stormbaan zou kunnen bestormen. Wacht dacht u bijvoorbeeld van een stormbaan met thema zoals de stormbaan Jungle, stormbaan western, stormbaan Brandweer en stormbaan Piraat. Al deze stormbanen hebben los van verschillende obstakles ook verschillende lengtes.  

Hindernisbaan 13 meter huren bij Vcompany

Wanneer de blower aan de stormbaan is bevestigd, blaast de stormbaan zich eenvoudig snel op. Wanneer de stormbaan eenmaal is opgeblazen biedt het klim en klauter plezier voor 2 personen per parcours.

U huurt een stormbaan bij vcompany. Deze kunt u zelf afhalen maar ook door ons laten bezorgen. Bij onze vestigingen in Werrkhoven, Veenendaal en Best kunt u afhalen. Bij de vestigingen Utrecht, Houten en Zoetermeer kan enkel worden bezorgd. Wanneer u een attractie bij ons hoofdkantoor in Werkhoven afhaalt dan ontvangt u ook nog eens een leuke korting van 10% op uw attractie. Wanneer u een keuze heeft gemaakt tussen alle stormbanen in ons assortiment dan kunt een aanvraag plaatsen via onze website door de attractie van uw keuze toe te voegen aan het winkelmandje. U kunt dan eenvoudig in enkel stappen nagaan of deze beschikbaar is en al uw wensen aangeven. 

 

 

Producteigenschappen

Blowers 1500 watt
1
Lengte
1300 cm
Breedte
380 cm
Hoogte
350 cm
Transport Lengte
150 cm
Transport Breedte
100 cm
Transport Hoogte
80 cm
Gewicht
200 Kg
Opzettijd
20 Minuten
Afbouwtijd
20 Minuten
Aantal personen op/afbouw
2
Max. aantal pers.
2
Overdekt
Nee

Beschikbare bestanden

Producten in pakket

1x
- Hindernisbaan 13 meter
12x
- haringen
1x
- Verlengsnoer 10 meter
1x
- Blower 1500 Watt