088 - 3985000
v.a.
184

Stormbaan Hindernisbaan 13 meter huren op uw feest of evenement

Een 13 meter lange hindernisbaan voor op uw feest of evenement. Een hindernis waar kruipen, klimmen en springen allemaal aan bod komt. Wie lukt het om als eerste door alle hindernissen te komen?

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs (bij afhalen)€183,60
Dagprijs €204,00
2 dagen:€ 306.00
3 dagen:€ 408.00
4 dagen:€ 510.00
5 dagen:€ 612.00
6 dagen:€ 714.00
7 dagen:€ 816.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 40.00
* 10% korting bij afhalen.
* Begeleiding bij dit artikel is mogelijk.

Hindernisbaan 13 meter huren bij Vcompany

De stormbaan combineren met een andere opvallende attractie? Huur dan bijvoorbeeld het Springkussen Raceauto XXL, de Skelterbaan, de Bungeetrampoline, de Megaglijbaan Clown of de Rodeostier.

Deze stormbaan kunt u huren in 4 opties: afhalen, bezorgen, bezorgen incl. op- en afbouw en compleet verzorgd. Het kan allemaal bij Vcompany Attractieverhuur.

Kenmerken:

L x Bx H 13 x 3.6 x 3.5
Transport L x B x H 1.5 x 0.95 x 0.75
Stroom: Nodig
Gewicht: 200KG
Vervoer met bestelbus: Ja
Vervoer met aanhanger: Ja
Aantal blowers: 1
Opzet/afbouw tijd: 30 min.
Aantal personen op afbouwen: 2
  • Gemakkelijk te vervoeren
  • 13 meter
  • Veel obstakels
  • Race-element

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Attractieverhuur kunt u een stormbaan huren tegen de beste prijs en met de beste kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid, en hebben dan ook alle prijzen inclusief weergegeven. Onze spellen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Hiervoor bent u bij Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Vcompany Attractieverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties, en bieden een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment, mocht een product/ attractie ontbreken vraag dan naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Tevens bieden wij een ‘slecht weer’ garantie. Sommige spellen en attracties zijn bij regen te gebruiken. Mocht u uw feest toch willen afzeggen vanwege de weersvoorspelling, dan heeft u als klant de mogelijkheid om uw order een andere dag te huren.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en partyartikelen huren. Zeskamp? Heeft u al gedacht aan sport- en spelattributen? Bekijk de zeskamppakketten of kinderspellen. Kortom, bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om uw feest compleet te maken.

De stormbaan goedkoop huren? Vraag uw offerte aan.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht), Rotterdam (Zuid Holland) en Raamsdonksveer (Brabant).

De afmetingen voor het vervoer en het gewicht staan vermeld bij de producteigenschappen. Wij raden aan om de producteigenschappen te bekijken voordat u uw bestelkeuze maakt. Bij ons kunt u al een aanhanger huren voor 25 euro per dag.