088 - 3985000
v.a.
950

Soft bungeetrampoline huren voor uw open dag of festival

Kom vrij van de zwaartekracht, en spring tot grote hoogte met deze bungeetrampoline. De soft bungeetrampoline biedt ruimte voor vier kinderen. De deelnemers krijgen een veiligheidsgordel aan, waarmee zij vastzitten aan de bungee-elastieken. Hierdoor kunnen zij veilig en gecontroleerd tot grote hoogte springen.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs €950,00
2 dagen:€ 0.00
3 dagen:€ 0.00
4 dagen:€ 0.00
5 dagen:€ 0.00
6 dagen:€ 0.00
7 dagen:€ 0.00
* incl 4 uur begeleiding van 2 personen

Soft bungeetrampoline huren bij Vcompany

Vcompany Attractieverhuur verzorgt bij een soft bungeetrampoline niet alleen het opzetten en afbreken, maar ook twee professionele instructeurs die zorgen ervoor dat alles goed verloopt. Kortom: volledig verzorgd, zodat u kunt genieten van uw evenement en wij de veiligheid van de attractie kunnen waarborgen.

De bungeetrampoline combineren met een andere opvallende attractie? Huur dan bijvoorbeeld het Springkussen Raceauto XXL, de Skelterbaan, de Tobbedansbaan, de Stormbaan 45 meter en/of de Rodeostier.

 

  • Vier kinderen tegelijk
  • 10 meter hoog
  • Echte publiekstrekker
  • Succes op ieder evenement

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Attractieverhuur kunt u een soft bungeetrampoline huren tegen de beste prijs en met de beste kwaliteit. Wij houden van duidelijkheid, en hebben dan ook alle prijzen inclusief btw weergegeven. Onze spellen en attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring, waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur, dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Ook hiervoor bent u bij Vcompany aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee.

Vcompany Attractieverhuur is zeer flexibel. Wij leveren vanuit diverse locaties en bieden een landelijke dekking. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment. Mocht er een product of attractie ontbreken, vraag dan altijd naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Naast attracties kunt u bij Vcompany ook tenten en partyartikelen huren. Evenement? Heeft u al gedacht aan sport- en spelattributen? Bekijk de zeskamppakketten of kinderspellen. Kortom, bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om uw feest compleet te maken.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht), Rotterdam (Zuid Holland) en Raamsdonksveer (Brabant).

De soft bungeetrampoline wordt alleen compleet verzorgd geleverd. Huren op basis van zelf afhalen is bij deze attractie helaas niet mogelijk. Wij vinden het belangrijk om de veiligheid van deze attractie te waarborgen. Vandaar dat onze instructeurs ervoor zorgen dat alles goed verloopt. Zij zullen de mobiele soft bungeetrampoline opzetten, begeleiden en weer afbreken.