088 - 3985000
v.a.
950

Soft bungeetrampoline huren op uw open dag of festival

Kom vrij van de zwaartekracht en spring tot grote hoogte met deze bungeetrampoline. De soft bungeetrampoline biedt ruimte voor vier kinderen. De deelnemers krijgen een veiligheidsgordel aan waarmee zij vast zitten aan de bungee elastieken. Hierdoor kunnen zij veilig en gecontroleerd tot grote hoogte springen.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs €950,00
2 dagen:€ 0.00
3 dagen:€ 0.00
4 dagen:€ 0.00
5 dagen:€ 0.00
6 dagen:€ 0.00
7 dagen:€ 0.00
* incl 4 uur begeleiding

Soft bungeetrampoline huren bij Vcompany

Vcompany attractieverhuur verzorgd bij een soft bungeetrampoline niet alleen het opzetten en afbreken, maar twee professionele instructeurs die erbij zijn zorgen ervoor dat alles goed verloopt. Kortom volledig verzorgd, zodat u kunt genieten van uw evenement en wij de veiligheid van de attractie kunnen waarborgen.

De bungee trampoline combineren met een andere groots opvallende attractie? Huur dan bijvoorbeeld het springkussen XXL raceauto, skelterbaan, tobbedansbaan, stormbaan 45 meter en/ of de rodeostier.

 

  • Vier kinderen tegelijk
  • 10 meter hoog
  • Echte publiekstrekker
  • Succes op ieder evenement

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Attractieverhuur kunt u een soft bungeetrampoline huren voor de beste prijs en kwaliteit. Hierdoor zijn alle prijzen weergegeven inclusief btw omdat wij houden van duidelijkheid. Onze spelen/ attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Hiervoor bent u bij Vcompany aan het juiste adres, wij denken graag met u mee.

Omdat wij vanuit diverse locaties kunnen leveren zijn wij zeer flexibel en kunnen wij ook een landelijke dekking bieden. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment, mocht een product/ attractie ontbreken vraag dan naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en party artikelen huren. Evenement? Heeft u al gedacht aan sport en spel attributen? Bekijk de zeskamp pakketten of kinderspelen. Kortom bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om u feest compleet te maken.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid Holland).

De soft bungeetrampoline wordt alleen compleet verzorgd geleverd. Kortom, huren op basis van zelf afhalen is bij deze attractie helaas niet mogelijk. Wij vinden het belangrijk om de veiligheid van deze attractie te waarborgen, vandaar dat onze instructeurs ervoor zorgen dat alles goed verloopt. Zij zullen de mobiele soft bungeetrampoline opzetten, begeleiden en weer afbreken.