088 - 3985000
v.a.
1500

De Vertical bikes huren op uw evenement of ter promotie van uw product/bedrijf

De attractie vertical bikes stelt zelfs de ervaren fietser en/of mountainbiker op de proef. Fiets met z’n tweeën zo hard mogelijk, reik tot grootte hoogte en luidt als eerste de bel. Overwin uw hoogtevrees en blijf vooral doortrappen om het spel te winnen. Maar vergeet niet te genieten van het waanzinnige uitzicht zodra u zich op 10 meter hoogte bevindt. Om de veiligheid van deze attractie te waarborgen zijn de vertical bikes voorzien van een automatische valbeveiligingssysteem met karabijn haak (welke jaarlijks gekeurd en nagekeken wordt) en wordt deze verhuurd met professionele begeleiding. Deze professionele begeleiding bestaat uit twee ervaren medewerkers.

Prijzen zijn incl btw

Prijslijst per dag:

Dagprijs €1.500,00
2 dagen:€ 0.00
3 dagen:€ 0.00
4 dagen:€ 0.00
5 dagen:€ 0.00
6 dagen:€ 0.00
7 dagen:€ 0.00
Op/afbouw kosten met
hulp van Vcompany:
€ 0.00
* incl 4 uur begeleiding

Vertical Bikes huren bij Vcompany

De vertical bikes zijn een unieke attractie om in te zetten voor uw bedrijfspromotie en/of marketingactiviteit. De vertical bikes kunnen over de gehele hoogte voorzien worden van banners. Deze banners kunnen voorzien worden van uw huisstijl en/of logo. Zo beschikken wij ook over Gopro camera’s welke gekoppeld kunnen worden aan een like & share actie ter promotie van een reclame campagne.

De mobiele attractie vertical bikes combineren met een andere groots opvallende attractie? Huur dan bijvoorbeeld de klimwand voor 3 personen, stormbaan 45 meter en/ of de rodeostier.

De mobiele attractie vertical bikes kunt u alleen compleet verzorgd huren bij Vcompany party- en attractieverhuur. Onze professionele medewerkers zullen er zorg voor dragen dat de attractie op-, afgebouwd en begeleidt wordt. Tevens zijn onze medewerkers opgeleid en voorzien van de juiste certificering.

 

  • Competitie strijd
  • 10 meter hoog
  • Echte blikvanger
  • Uniek in Nederland

Veilig, goedkoop en eenvoudig huren

Bij Vcompany Attractieverhuur kunt u de spectaculaire attractie vertical bikes huren voor de beste prijs en kwaliteit. Hierdoor zijn alle prijzen weergegeven inclusief btw omdat wij houden van duidelijkheid. Onze spelen/ attracties zijn voorzien van een typegoedkeuring waardoor wij de kwaliteit van onze materialen kunnen waarborgen.

Vraagt u een offerte aan bij Vcompany Attractieverhuur dan ontvangt u dezelfde dag nog een offerte in uw mailbox. Daarnaast kunnen wij altijd een aantrekkelijke korting bieden bij het huren van meerdere artikelen. Een evenement organiseren? Hiervoor bent u bij Vcompany aan het juiste adres, wij denken graag met u mee.

Omdat wij vanuit diverse locaties kunnen leveren zijn wij zeer flexibel en kunnen wij ook een landelijke dekking bieden. Deze flexibiliteit komt terug in ons assortiment, mocht een product/ attractie ontbreken vraag dan naar de mogelijkheden. Wij zijn continu bezig ons assortiment aan te vullen naar de wensen van de klant.

Naast attractieverhuur kunt u bij Vcompany ook tenten en party artikelen huren. Kortom bij Vcompany kunt u een breed assortiment huren en bent u aan het juiste adres om u feest compleet te maken.

Zelf afhalen?

Wij zijn gevestigd op de volgende locaties: Bemmel (Gelderland), Eindhoven (Brabant), Nunspeet (Gelderland), Veenendaal (Utrecht), Werkhoven (Utrecht) en Zoetermeer (Zuid Holland).

De attractie vertical bikes wordt alleen compleet verzorgd verhuurd (inclusief transport). Kortom huren op basis van zelf afhalen is bij deze attractie helaas niet mogelijk.

Wij vinden het belangrijk om de veiligheid van deze attractie te waarborgen, vandaar dat onze professionele instructeurs ervoor zorg dragen dat alles goed verloopt. Een medewerker zal de attractie vertical bikes opzetten, begeleiden en weer afbreken.

Voor het grootste gedeelte van ons assortiment kunt u de attracties ook zelf afhalen om eventuele kosten te besparen. Bij ons kunt u eventueel ook een aanhanger huren voor 25 euro per dag.

De mobiele attractie vertical bikes goedkoop huren, vraag hier uw offerte aan.